Híd Egyesület
Híd Egyesület Non-profit Akadémia
Híd Egyesület: képzés, felvételi, érettségi

Továbbtanulás - Archívum

Képzési támogatás munkanélküliek részére
Képzési támogatás iránti kérelmet lehetőleg a képzés megkezdése előtt 30 nappal szükséges benyújtani, ahhoz a kirendeltséghez, ahol a nyilvántartásba vétel történt. Képzési támogatást a munkaügyi központon keresztül lehet igényelni... tovább »


Ifjúságsegítő képzés 2009-2010-es tanévtől a felsőoktatásban
2003-ban indult el az ifjúságsegítő felsőfokú szakképzés a magyar felsőoktatásban. Tucatnyi helyen, államilag finanszírozott és költségtérítéses módon, nappali és levelező formában végezhető el. 4 félév a képzési idő... tovább »


Óbudai Képzőművészeti Szakképző Iskola
Az 1995 óta működő alapítványi fenntartású Óbudai Képzőművészeti Szakképző Iskola kétéves, nappali tagozatos szakképzést nyújt a felvételt nyert, érettségizett korosztálynak... tovább »


Pont nem a PONT a lényeg!
Az IBS Nemzetközi Üzleti Főiskola a két, központi felvételi rendszerbe tartozó alapképzésén (gazdálkodási és menedzsment, pénzügy és számvitel) kívül az Oxford Brookes University Bachelor szakjait is kínálja, s utóbbiakon nincs a magyar rendszernek megfelelő pontszámítás... tovább »


Bláthy Ottó Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium
Az intézmény alapítványi iskola, de tandíjmentes. Jól felszerelt osztálytermek, tanműhelyek, több ezer kötetes könyvtár, a legmodernebb számítógépek biztosítják a tudás megszerzéséhez szükséges feltételeket...
tovább »


SZTE: Több mint 250 képzés a vidék legjobb egyetemén
A tizenkét karú Szegedi Tudományegyetem (SZTE) a vidék egyik legjelentősebb tudásközpontjaként a teljes lineáris képzéssel várja a fiatalokat 2009-ben is... tovább »


GtB Szakképző Iskola
A Német-Magyar Képző Központ által fenntartott érettségi utáni szakképzésekkel foglalkozó csúcstechnológiával felszerelt GtB Szakképző Iskola igényes belső kiképzéssel, kitűnő szakembergárdával egyedülálló körülményeket és feltételeket biztosít a díjtalan szakképzésein részt vevő, tanulmányaikat 18-22 éves korban megkezdő fiataloknak... tovább »


Amerikai sziget a magyar felsőoktatásban
A magyar középiskolások körében egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a külföldi egyetemek...
tovább »


A JÖVŐ VELÜNK VAN
Állandóan bővülő képzési kínálat és milliárdos fejlesztések a Kecskeméti Főiskolán... tovább »


NONPROFIT MENEDZSER
A nonprofit menedzser vezető munkatársként tevékenykedik egy nonprofit szervezetben. Folyamatos irányító, koordináló, elemző és értékelő tevékenységet folytat. Munkáját a szervezet vezető testületének felügyeletével végzi. Irányítja a szervezet szakmai tevékenységét és gazdálkodását. Képviseli a szervezetet a külső kapcsolatokban... tovább »


FELSŐFOKÚ KERTÉSZKÉPZÉS GYÖNGYÖSÖN
A végzett kertészmérnökök szakterületükön globális tájékozottsággal rendelkeznek és birtokában lesznek annak az elméleti tudásnak és gyakorlati tapasztalatnak, ami a Kárpát-medencében történő nyereséges, környezettudatos kertészeti termeléshez, feldolgozáshoz és kereskedelemhez szükséges... tovább »


Hét ok a továbbtanulás mellett:
1. A diplomások körében a munkanélküliség aránya kevesebb mint a fele a magyarországi átlagnak...
(Forrás: Központi Statisztikai Hivatal)
tovább »


Vissza »

 

 

Főoldal | 1%-os kampány | HÍE Egyesület bemutatkozik | HÍE Egyesület tevékenysége | Hasznos információk | Non-profit Akadémia | Levél nekünk | Partnereink | Impresszum | Oldaltérkép |