Híd Egyesület
Híd Egyesület Non-profit Akadémia
Híd Egyesület: képzés, felvételi, érettségi

Továbbtanulás

Ecce Homo Oktatási Központ
Az egész napos programsorozatban bemutatkozik az Ecce Homo Oktatási Központ. Bepillanthatnak a természetgyógyász-képzés mindennapjaiba, valamint egészségmegőrzéssel és életmódváltással kapcsolatos előadásokon és gyakorlati foglalkozásokon vehetnek részt ingyenesen... tovább »


OKTÁV Szakképző Iskola és Kollégium
NYÍLT NAP: Esztergom: 2012. március 21. 10:00 óra, Budapest: 2012. március 23. 10:00 óra
Képzések nappali és levelező tagozaton... tovább »


HM Térképészeti Közhasznú Nkft.
Térképek és szolgáltatások. Mert a GPS is tévedhet... tovább »


SCHOOL OF BUSINESS SZEGED ÜZLETI SZAKKÉPZŐ ISKOLA CEGLÉDI TAGINTÉZMÉNYE
a 2012/2013. tanévben a következő OKJ-és szakmai képzések indítását tervezi nappali és esti tagozaton... tovább »


Felvételi ponthatárok, 2012. februárban induló képzések
Meghirdették az idei keresztféléves ponthatárokat... tovább »


Kaposvári Egyetem
A Kaposvári Egyetem modern és gyorsan fejlődő intézmény, amely 2000. január 1-jén jött létre, a város két korábbi felsőoktatási intézményének integrációja révén... tovább »


Szegedi Tudományegyetem Gyógyszerésztudományi Kar
Miért jó Szegeden gyógyszerészhallgatónak lenni?
-nagy múltú oktatási és kutatási háttér, -egyedülálló hallgatói kedvezmények, -mérsékelt megélhetési költségek, -jól felszerelt laboratóriumi körülmények ... tovább »


Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Kar
A Dunántúl legnagyobb bölcsészkara két tudományterületen (bölcsészet- és társadalomtudomány) képzések széles választékát biztosítja a humán érdeklődésű továbbtanulni vágyók számára: felsőfokú szakképzések mellett alapképzéseket, mesterképzéseket, szakirányú továbbképzéseket és doktori képzéseket kínálunk a hallgatóinknak... tovább »


Vár a Károli 2012-ben
A HVG Diploma különszámában Egyetemünk rendre előkelő helyen szerepel a felsőoktatási rangsorban, Bölcsészettudományi Karunk az 5. helyet szerezte meg a 167 egyetemi és főiskolai kar abszolút rangsorában, míg Állam- és Jogtudományi Karunkon hazánk harmadik legerősebb jogi képzése folyik... tovább »


CDM Számítástechnikai Szakközépiskola
A CDM Számítástechnikai Szakközépiskola központi helyen, a Batthyány térnél kínál ingyenes, piacképes szakmákat (alkalmazott fotográfus, újságíró, televízóműsor-gyártó, internetes alkalmazásfejlesztő, médiatechnológus asszisztens). Iskolánk kis létszámú, fiatalos oktatógárdája családias légkört teremt, mely segíti tanulóinkat az ismeretek minél tökéletesebb elsajátításában... tovább »


Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ
Az Óbudai Egyetem Alba Regia Egyetemi Központ felvételt hirdet a 2012/2013-as tanévre az alábbi alapszakokra és tagozatokra... tovább »


Challenge Hungary Kft.
Nyelvtanulás Máltán! Hozza el barátját, rokonát és Ön 50% kedvezményt kap az alábbi program árából! Az ajánlat minimum két fő együttes utazása esetén érvényes! ... tovább »


Budai Rajziskola
Grafikus, fotó és ötvös OKJ képzés a Budai Rajziskolában.
Kétéves művészeti szakképzés azok számára, akiknek kiemelkedően fontos a művészeti oktatás minősége, a felvételi sikere és szakmai fejlődésük... tovább »


Nyílt Nap a Faipari Mérnöki Karon
A Faipari Mérnöki Kar 2012. január 13-án ismét megrendezi hagyományosan nagysikerű Nyílt Napját. Bemutatásra kerülnek a Kar sokrétű és színes képzései, külön programmal a műszaki, informatikai, illetve a művészeti képzés iránt érdeklődők számára... tovább »


Minerva Érettségizettek Szakközépiskolája
Nyílt nap: 2012. január 27. 9:30-tól, Budapest VIII. Horánszky u. 20. ... tovább »


School of Business Üzleti Szakközépiskola
5600 Békéscsaba, Szabó Dezső u. 54., www.sob.hu , Tel: 66/443-282., e-mail cím: nora@sob.hu
ÉRETTSÉGI UTÁNI TANDÍJMENTES SZAKKÉPZÉSEINK a 2012/2013-as TANÉVRE... tovább »


BUDAPESTI SZOLGÁLTATÓ- ÉS KÉZMŰVESIPARI SZAKKÉPZŐ ISKOLA
Iskolarendszerű, nappali oktatás (szakképzés), Iskolarendszerű, felnőtt oktatás (szakképzés /esti tagozat/), és Iskolarendszeren kívüli, felnőtt képzés (szakképzés /tanfolyami képzés/) ... tovább »


Pécsi Tudományegyetem Nyílt Napok
Az Egyetemi Karok nyílt napjainak dátumai... tovább »


Továbbtanulni szeretnél? Válaszd a Kaposvári Egyetem Pedagógiai Karát!
Ahol szeretettel várunk minden érdeklődőt 2012. január 07-én és január 28-án 10.00-órától a NYÍLT NAPON. A programon az alábbi képzésekről, illetve a felvételi eljárásról kaphatsz tájékoztatást... tovább »


Christmas Culture Night
December 16., péntek 17.30 - 19.30
Vidám angol nyelvű karácsonyi rendezvény kezdőknek és haladóknak az angoltréning.com beszédkészség fejlesztő nyelviskola szervezésében... tovább »


SCHOOL OF BUSINESS ZALAEGERSZEG ÜZLETI SZAKKÉPZŐ ISKOLA
Tandíjmentes nappali és esti OKJ-s képzések (korhatár nélkül) érettségizettek, vagy 10. évfolyammal rendelkezők számára a 2012/2013.-as tanévben, (illetve 2012 februárban keresztfélévesben)... tovább »


GRANDIOSO! - Liszt emlékprogramok és jótékonysági árverés az OIK javára
Különleges eseményre invitáljuk Önt 2011. december 2-ára az Országos Idegennyelvű Könyvtárba, 16-tól 20 óráig "Grandioso!" című programsorozatunk keretében ünnepi estre várjuk kedves látogatóinkat... tovább »


Az állásinterjún leggyakrabban előforduló kérdések
Minden állásinterjú előtt érdemes jól felkészülni a várható kérdésekre. Az alábbiakban leírjuk a leggyakoribb állásinterjú-kérdéseket, melyekkel lehet gyakorolni akár egyedül is, de akár baráttal-barátnővel is! ... tovább »


Milyen nyelvet érdemes tanulni?
Idegen nyelvet tanulni manapság szinte kötelező. A nyelvvizsga ugyanis már a felvételi pontoknál is pluszpontot jelent, de a diploma megszerzéséhez is követelmény... tovább »


Hogyan épül fel a 2011/2012-es tanév?
A 2011/2012. tanévben a szorgalmi idő első tanítási napja 2011. szeptember 1. (csütörtök) és utolsó tanítási napja 2012. június 15. (péntek)... tovább »


Hiányszakmák 2.
A szakiskolába készülő tinédzser korosztály többségének nincs elképzelése arról, hogy milyen területen tanuljon tovább, milyen foglalkozást válasszon magának, sajnos többnyire a szülők is tájékozatlanok, hogy mit lenne érdemes tanulni. Ezért a legtöbb esetben a "divatszakmákat" választják a diákok, amiből egyébként így is túlképzés van, a hiányszakmák pedig éppen emiatt hiányszakmák is maradnak... tovább »


Érettségi után - Mihez kezdjünk 18 évesen?
Az érettségit követően a diákok zöme felsőoktatási intézményben kíván továbbtanulni. Mire az érettségik befejeződnek, addigra már azt is tudja, hogy melyik intézményben szeretne tanulni, - nappali vagy levelező tagozaton - hiszen a jelentkezéseket februárban le kell adni. Az viszont, hogy felvették-e csak az érettségi után kb. egy hónappal derül ki, általában július 20-a körül... tovább »


Hogyan válasszak pályát?
A mostani kedvezőtlen gazdasági helyzet befolyásolhatja a pályaválasztási terveket. Főként azok vannak nehéz helyzetben, akiknek arról kell dönteni, hogy mit tanuljanak a jövőben. A szakértők azt javasolják, hogy senki se hagyja magát befolyásolni, mindenképpen azt a pályát válassza, amihez kedve és tehetsége is van... tovább »


2012-es változások a felvételi rendszerbe
2012-től ismét változik a felvételi pontszámítás rendszere: a magyar nyelv és irodalom, a matematika, a történelem és az idegen nyelv mellett egy természettudományos tantárgy eredményeit is figyelembe kell venni a tanulmányi pontok kiszámításakor...
tovább »


A 2011-es őszi - előrehozott - érettségi
Az előrehozott érettségire azok jelentkezhetnek, akik már a kilencedik, tizedik vagy tizenegyedik évfolyamban teljesítik az adott tantárgyból a helyi tantervben szereplő követelményeket, és megszerezték a szükséges osztályzatokat is... tovább »


Archívum »

 

 

Főoldal | 1%-os kampány | HÍE Egyesület bemutatkozik | HÍE Egyesület tevékenysége | Hasznos információk | Non-profit Akadémia | Levél nekünk | Partnereink | Impresszum | Oldaltérkép |